Infoskriv september 2014

Her kommer en liten oppdatering fra styret.

I sommer ble alle vinduer og dører på fasaden malt. Beboere som ønsker å male lenger inn i karmene enn det som var mulig mens vinduene var stengt, kan kontakte styret for å få maling. Vi oppfordrer alle til å olje hengsler i vinduer og dører regelmessig, samt behandle eikelisten i verandadøren med linolje eller annet for å forhindre at den sprekker.

Vi minner om at det ikke er tillatt å ha balkongkasser og krukker hengende på utsiden av balkongrekkverket. Årsaken er sikkerheten til beboere som har uteplass på bakkeplan.

Av hensyn til brannsikkerheten er det ikke lov å benytte plassen under trappene som oppbevaringsplass. Alle beboere som har sykler, akebrett og andre gjenstander stående her bes flytte dette til sin egen bod, eventuelt benytte sykkelstativene ute. Det som ikke er flyttet i løpet av de neste ukene blir fjernet ifm. dugnaden.

Vi oppfordrer samtidig alle som i dag har mye stående utenfor boden og/eller på biloppstillingsplassen om å rydde mest mulig, også dette av hensyn til brannsikkerheten. En ryddig kjeller vil dessuten gjøre det enklere å oppdage eventuelle innbrudd.

Trangt i boden? I forbindelse med høstens dugnad vil det som vanlig bli bestilt container. Det kommer et eget oppslag om dugnaden – hold av ettermiddagen 24. september!