Informasjon fra styret – september 2009

Beboerbrev nr. 2/2009

Først litt om mangt:

Det blir dugnad i høst også, sett av lørdag 10. oktober!

Søppel og annet avfall. Husk at det kun er vanlig husholdningsavfall som skal i søppeldunkene, papir i papirdunkene og bioavfall i biokværna. Dersom dere har behov for å bli kvitt andre typer avfall, som for eksempel en gammel stol, kan det gjøres avtale med GOS (Gamle Oslo Servicesentral) om henting av dette. Statoil i Schweigaards gate har miljøstasjon for levering av malingsspann, batterier o.l. Ellers så henviser vi til brosjyre som kom med posten i forrige uke.

I forbindelse med dugnaden 10. oktober blir det satt ut container og EE-bur til el-avfall.

Sandkassa. Ny sand vil komme til våren.

Heis. Husk heisvett og bruk magnet når dere skal holde døren oppe. Det viser seg dessverre at magnetene vi henger opp stadig blir borte. Vi skal igjen prøve å skaffe nye der det mangler.

Trappevask. Det har i den siste tiden blitt gjort en dårlig jobb. Det har ikke blitt vasket under dørmatter eller tatt bort grus og sand i sporene til heisdøra. Vi har klaget og de lover at det skal bli bedre!

Dette jobber vi med:

Gulvvarme. Vi var en runde hos de fleste av dere i juni og har vært en runde hos dere nå i høst. Det ser ut til at vi nok får noen kostnader på dette anlegget etter hvert da det ser ut til at mange ventiler er defekte og derfor må byttes ut. Vi jobber nå med grundigere undersøkelser og håper å få oversikt på dette før jul. I mellomtiden får dere melde oss om dere har problemer med justeringen.

Gråvannsanlegg. Vi har funnet en god løsning sammen ned GOS og vil klare å redusere disse kostnadene ned slik vi meldte om i forrige skriv.

Hilsen styret

Denne informasjonen er også distribuert til alle husstander i borettslaget.